VERTIKAL Group Nyilvánosan Működő Részvénytársaság  |  SZÉKHELY: 8154 Polgárdi, Batthyány utca 26. B. ép.

Konténer rendelés

Amennyiben konténert szeretne rendelni, kérjük a szolgáltatási területhez tartozó elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ügyintézés gyorsítása érdekében kérjük küldje el a kitöltött Konténer rendelés adatlapot a szolgáltatási területhez tartozó e-mail címre.

06 30 518 4401

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06 20 394 3736

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyéb települési
kommunális hulladék

Minden olyan hulladék elhelyezhető a konténerben, minden olyan szerves és szervetlen hulladék, ami az emberi szükségletek kielégítése folytán keletkezik, vagyis lakossági fogyasztás, intézményi, kiskereskedelmi és vendéglátó tevékenységből és a közterületek tisztán tartásából származik.

Lomtalanításból
származó hulladék

Minden olyan hulladék elhelyezhető a konténerben, ami egy lomtalanítás alkalmával kikerül az ingatlanból, kivéve az elektronikai hulladékokat, veszélyes hulladékokat és a táblásított üveget.

Kevert építési
és bontási hulladék

Minden olyan hulladék elhelyezhető a konténerben, ami egy építkezés és bontás esetén keletkezik, kivéve a veszélyes hulladékokat (mint például a pala, a kátránypapír, festék stb.) és a táblásított üveget.

Biológiailag
lebomló hulladék

Zöldhulladéknak minősül a fűnyírás, vagy fűkaszálás során lenyírt fű, a levágott faágak, gallyak, vagy a bokrok lenyírása során keletkező nyesedékek, levelek, nád.

Ebbe a kategóriába tartozik a fafeldolgozás, vagy különböző asztalos munkák során keletkező fűrészpor, faforgács is.

Az egyéb települési kommunális hulladék, lomtalanításból származó hulladék és a Biológiailag lebomló hulladék a MOHU megbízásából szállítjuk, nem saját határkörben történik.

 

Az árakról a megadott elérhetőségeken tudnak érdeklődni.